Октомври започва със страхотни парчета

Последната седмица на септември донесе прекрасни попълнения във видеотеката на еТВ

Започваме с Cher Lloyd и новото видео на песента й "I Wish" ft. T.I., което излезе преди дни. Гласовитата сладурана е още едно от страхотните открития на X Factor. Шер Лойд изгря на музикалната сцена след участието й в британския сезон на шоуто.

С добро темпо и непретенциозна визия идва клипът на "You`re Nobody `Til Somebody Loves You". Песента е прекрасна комбинация на соул, блус и рок, която пасва наистина добре с якия вокал на Джеймс Артър. Победителят от последния британски X Factor е първият сингъл от Джеймс предстоящия едноименен дебютен албум, който излиза на 4 ноември. Заедно със световната видеопремиера на "You`re Nobody `Til Somebody Loves You" идва и по еТВ.

Излезе видеото към дебютния сингъл на момичетата от G.R.L. - “Vacation”. Песента е част от саундтрака на "The Smurfs 2: Music from and Inspired By".

G.R.L. са най-новият проект на създателя на The Pussycat Dolls и гуру в музикалната индустрия - Robin Antin. Песента "Vacation" е написана от Bonnie McKee и е продуцирана от екип №1 в Америка - Dr. Luke и Max Martin, които работят върху дебютния албум на групата. G.R.L. са: Paula Van Oppen, Natasha Slayton, Simone Battle и Emmalyn Estrada, а "Vacation" е вторият сингъл от саундтрака след пилотното парче на Бритни Спиърс - `Oh La La`. Всички нови смърфови парчета веднага с излизането си по света, пристигат и във видеотеката на еТВ.

С участието на спецслужбите, новото видео на "Crooked Smile" добавя горчива нотка към и така прочувствено звучащата песен на J.Cole. В сингъла участват дамите от култовата ар енд би група TLC - T-Boz и Chilli. Песента е втори сингъл от предстоящия албум на J.Cole "Born Sinner", който излезе на 18/06 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Вече се върти в музикалните минути на еТВ.

По еТВ можете да гледате и новото видео на "детето чудо" на хип хоп музиката A$ap Rocky. Във видеото на "Fashion Killa" участва и новата приятелка на рапъра - супер звездата Риана.

Приятно гледане с най-новото от света на музиката по еТВ:

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини