Клиент в такси пробва да пререже гърлото на приятел

Кървав екшън се е разиграл тази нощ в близост до с. Змейово. Един човек е в болница, след като бе наръган с нож в ръцете, докато се вози в такси. Шофьорът се е отървал само с леко набождане и силна уплаха от разигралата се случка в колата му. Извършителят е задържан от полицията в Стара Загора.

Малко преди полунощ трима приятели наемат таксито на Георги Юрганджиев от Казанлък. Избраната дестинация е Стара Загора. Дори предплащат курса до там. По средата на пътя единият от пътниците заявява на шофьора да спре и да обърне колата, за да се върнат отново в Казанлък. Спътниците му обаче нареждат на Георги да продължи избраният курс. След кратък спор возещият се на задната седалка вади нож и опитва да пререже гърлото на приятеля си, който е седнал до шофьора.

Бързата реакция на потърпевшия му е спасила живота, тъй като е успял да сложи ръцете си, преди острието да се забие във врата му. Другият пътник, който е бил също на задната седалка успял да хване ръцете на приятеля си, който в този момент посягал да намушка и шофьора. Юрганджиев спрял колата, а наръганият му клиент се свлякъл на земята. Георги и другият клиент успели да излязат от колата и да заключат престъпника вътре, след което се обадили на 112 за помощ. Пристигналите на място полицаи обезвредиха престъпника и белезниците щракнаха мигновено на китките му. Потърпевшият бе откаран в ЦСМП - Стара Загора за да бъде прегледан и лекуван

 

 

Източник: cross.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини