Светлето от Смолян се пребори с най-тежката диагноза

Светлето от Смолян, сн.Фейсбук

23 годишната Светлана Килявкова от Смолян успя да се пребори с най-тежката болест и в навечерието на светлите празници благодари на всички , които й помогнаха в дългата и болезнена борба с коварната диагноза.

Младата родопчанка стана пример за жажда за живот, която с помощта на доброто у нас- хората, показва, че чудесата могат да се случат!

Студентката от 2 курс в специалност "Стопанско управление" в ПУ премина през тежки оперативни и други процедури у нас и в чужбина, за да оздравее, а към хуманната кауза се включиха хиляди българи от цялата страна. За спасението на момичето се организираха благотворителни кампании, концерти, събития, а спасението й стана кауза на мнозина.

Ето какво сподели девойката в личната си страница в  социалната мрежа:

„И така , резултатите излезнаха и това , което очаквах да чуя - това и чух , професорът каза , че всичко е наред с изследванията ми и до 4 седмици спирам всички лекарства като следваща контрола ще бъде март месец. Вече е сигурно , че съм с нова за мен кръвна група - A Rh (-) и че донора е приет напълно. След тези новини вече мога спокойно да си отдъхна и да се отдам на коледния дух. Пожелавам от сърце на всички весели празници и много, много ЗДРАВЕ“!!! :):):)

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини