Оправдаха 20 годишна измамница-разваляла магии на гробище

За "свръхуменията" си 21 годишната измамница Румяна Георгиева прибирала солидни суми

Районният съд в Мадан произнесе днес оправдателна присъда за магьосница, която прибрала солидна сума пари и златни монети от наивен клиент, когото убедила, че има „черна магия“, която тя може да развали.

Едва след като се усетил, че не само не оздравял, но и бил здраво излъган, мъжът от Мадан подал иск в съда, а обвинението е за измама чрез нетрадиционната услуга „разваляне на магия“.

В съдебна зала клиентът Любомир С. разказа как 21 годишната Румяна Георгиева го „диагностицирала“ дистанционно по снимка и рождена дата.

За да развали „тежката черна магия” наивният мъж платил за сериите „процедури“ сумата от 1671лв. и две златни монети по пощата. Съдът остана озадачен, че част от ритуалите са изпълнявани на гробище, но разглеждайки доказателствата я оправда магьосницата. Разглеждайки странния юридически казус, съдът прие като веществени доказателства по делото написани на арабски текстове, които екстрасенската изпратила като „муски за разваляне на магии”.

При разпита по делото обаче, Румяна без свян обясни, че практикува като „ясновидка” от 11-годишна, но заяви, че мъжът й звънял по 10 пъти на ден с искане за услуги на розов телефон. Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване.

 Щиляна Чакърова

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини