Борисов се оплаква: Наближат ли избори и се правят на мъже, искат да приличат на мен!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изревнува главните редактори и репортерите, които отидоха на медийната среща с премиера Пламен Орешарски. Според него самата среща е трябвало да започне с благодарност към управлението на ГЕРБ.

"Мога да коментирам прическите на главните редакторки и шефки, които бяха отишли на тази медийна среща и услужливо седяха и мълчаха. Тази пресконференция, която дадоха, можеше да започне с едно нещо: "Благодарим на Борисов, че в най-тежката финансова и икономическа криза спаси държавата и построи толкова, колкото ние - БСП и ДПС, за 20 години не сме". Трябваше да кажат на пресконференцията, че по време на управлението на кабинета "Орешарски" има рекордна трайна безработица - над 13%", коментира лидерът на ГЕРБ, цитиран от Дарик.

Борисов се оплака, че в последните години рязко се е увеличил броят на мъжете, които му завиждат и искат да приличат на него: "Вече ми омръзна като наближат избори и започват всички да се правят на мъже. По-лошо от завистлив мъж няма. Моята съдба, за съжаление, така се нареди в последните години, че все някакъв мъж иска да прилича на мен. Изредиха се цяла плеяда кандидати за какво ли не. Просто ми омръзна. Завиждат ли, броят ли ни - не мога да ги разбера. Искат да ми влязат в обувките, искат да са като мен", оплака се Бойко Борисов.

И днес лидерът на ГЕРБ си спази традиционната програма - да дойде на работа, да влезе в пленарната зала, да даде изявление пред медиите по различни теми и да си тръгне след 10 минути.

Източник: Дарик

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини