Защо гаджето ви се държи толкова лошо

Понякога любовните взаимоотношения причиняват повече болка, отколкото щастие и радост, особено когато са с неподходящия човек. Ако вашият приятел се държи лошо с вас, а вие се чудите какво може да означава това, то причините mоже да са най-разнообразни.

Предлагаме ви няколко идеи по темата, които до голяма степен могат да ви обяснят защо не изживявате романтичната приказка, за която мечтаете. Хубавото е, че в повечето случаи става въпрос за липса на добра комуникация и нещата могат да бъдат сложени в ред, след откровен разговор.

И все пак, ако гаджето ви ви пренебрегва, ако се държи грубо с вас или ви използва най-нахално, то трябва да си зададете следните 10 въпроса:

1. Дали той гледа на връзката ви сериозно или по-скоро си играе с вас? Ако той е лош и непредвидим, може би просто си играе с чувствата ви и знае, че колкото повече ви отблъсква, вие толкова повече ще мечтаете за любовта му.

2. Имате ли добра комуникация помежду си? Ако мислите, че той е зъл, замислете се дали наистина успявате да си изразите позицията и мнението, когато сте с него. Вероятно има случаи, в които той няма представа, че поведението му ви е разстроило. Трябва да му казвате как се чувствате по-често, за да разберете дали това има значение за него.

3. Дали той няма някаква зависимост? Ако един човек не държи контрола на собствения си живот, шансовете той да се държи грубо и невъздържано са доста големи. Може да става въпрос за някаква негова зависимост, която той поставя пред връзката си с вас. Това може да е просто една видео игра или нещо много по-лошо...

4. Той получил ли е добро възпитание? За това можете да съдите, след като се запознаете с родителите на гаджето си. Просто погледнете начина, по който те се държат у дома си. Ако те се държат грубо и нямат добри обноски, то това се е отразило 100 % и на възпитанието на сина им.

5. Възможно ли е той просто да ви използва? Това е отчайващо тъжно, ако е факт, но е истина, че в света има, както меркантилни жени, така и меркантилни мъже. Може да се окаже, че той излиза с вас, заради някакви облаги, а не защото ви обича.

Източник: http://www.dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини