Цветан Цветанов: Българите от чужбина ще си дойдат когато ГЕРБ дойде на власт

Много от младит ехора, които напускат България, ще се върнат, но едва когато ГЕРБ дойде на власт и видят алтернатива за професионална и личната им реализация, заяви в Смолян зам.- председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който заедно с Борисов се срещна с избиратели и партийни структури в родопския град.

Според Цветанов е нужна максимална мобилизация за предстоящия вот, за да не се купуват от управляващите гласовете на социално слабите. „Затова най-важното да обясним на хората, че гласът на един професор, доцент, преподавател, работещ е равен на един социално слаб, който е купен за 20 лева в изборния ден“, разясни зам.-председателят на партията. Управляващите не можели да повишат обществената подкрепа и затова индиректно пропагандирали ниска избирателна активност, обяви още Цветанов.

Всички разумни и интелигентни хора осъзнават какво цели пропагандата, която в момента прилага управляващата коалиция. Управляващите партии не могат да повишат по-широка обществена подкрепа. И единствената формула, която искат да приложат, е колкото е възможно по-ниска избирателна активност. Това води до купуването на гласове, с които ще определят бъдещето на всички ни".

Той обаче изрази убеденост, че на изборите за Европейски парламент на 25-ти май вечерта ГЕРБ ще се поздрави с 1-2-ма депутати повече от БСП.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини