"Гласът" на полицията в Смолян поема детската престъпност

Добрина Табакова, Цветелина Черкезова, гл. инспектор Евгени Василев

 Днес ръководителят на пресцентъра към ОД на МВР в Смолян Добрина Табакова официално се раздели с медиите и журналистическата гилдия, с която работи в продължение на 7 години. Официално шефът на Областната дирекция главен инспектор Евгений Василев й благодари за професионалната работа и пожела успех в новия й професионален път.

"Винаги съм искала да се занимавам с чисто полицейска работа. Това е стара моя мечта и се радвам, че мога да я осъществя, особено като инспектор в Детска педагогическа стая", сподели тя и допълни, че и като "глас на полицията" е работила по много проекти свързани с превенция и работа с деца.

Временно функциите на говорител поема Цветелина Черкезова, чиято заповед вече е подписана от гл. инспектор Василев. Черкезова е от Девин, завършила е Пловдивски университет и към момента е оператор в службата за лични документи в Смолян.

За довиждане шефът на Областната дирекция поднесе на Табакова пищен букет, благодари за съвместната им работа и й пожела професионални успехи.

Доби, благодарим ти за професионалната работа, за търпението и човешкото отношение, за толерантността и нивото на общуване! Ти запази добрия тон и в най-тежките ситуации, когато полицейските шефовете искаха да кажеш едно, а журналистите те притискахме за друго! Ти винаги се справяше перфектно и ще ни липсваш, но ти пожелаваме като инспектор Табакова да се чувстваш истински удоволетворена!

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини