С 18 хил.лв. ремонтираха пощенската станция в кв „Райково“

Офисът на пощенската станция на ул.“Наталия“ в кв.“Райково“ е ремонтиран и напълно реновиран, а служителите вече ще вече ще обслужват клиентите в нормална работна среда. Пощенската станция е открита през 1912г., а последния ремонт на сградата е правен през 1996 г., обяви изпълнителният директор на „Български пощи“ Валентин Петков.

Зам.-министърът на транспорта Георги Тодоров, който е смолянчанин, беше официален гост на скромното тържество и плисна менчето с вода и здравец, с пожелание за успешна работа на служителите в обновения пощенски офис.

 

Той съобщи, че в областта през последните 12 месеца десет нови пощенски станции са включени за работа в online режим. „Към момента 34 офиса са с интернет свързаност. Осигурена е възможност в 30 станции за инкасиране на местни данъци и такси на общини, които са сключили договори с дружеството“, каза Георги Тодоров.

Станцията в кв. „Райково“ ще предлага всички услуги на фирмата, а стремежът е да се подобри спектъра на дейностите за гражданите, каза още зам.-министър Тодоров и допълни, че офисът в Смолян е 34 поред в страната, който започва работа след основен ремонт.

На тържеството бяха поканени и всички бивши служители на станцията, които получиха скромни рекламни подаръци от държавната фирма „Български пощи“.

 СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини