Милен Цветков катастрофира

Милен Цветков се натресе с джипа си в друг автомобил рано сутринта вчера. Водещият от Нова телевизия буквално размаза субаруто си, видяха единствени папараците на „Всеки ден".

За тв водещ е чудесно, ако ти знае много устата, но докато шофираш, е по-добре да я държиш затворена. Именно бърборенето на Милен по телефона е причина за зверския му удар в друг автомобил, категорични са очевидците на инцидента от вчера сутринта на столичната ул. „Шипченски проход". Единствено „Всеки ден" разполага със снимки от момента на катастрофата, която, слава богу, се размина без жертви.

Тежко пострадал е автомобилът на тв водещия, черен джип „Субару", колата на жертвата на Цветков, неизвестна руса жена, е в прилично състояние въпреки резкия удар отзад. В защита на Милен уточняваме, че според останалите шофьори от движението по време на произшествието, макар да е говорел по мобилния си, журналистът е ползвал хендсфри. Все пак именно заради разсеяност той се е нанизал в автомобила пред себе си, което става ясно от липсата на спирачен път.

Към 10 и нещо вчера сутринта Милен Цветков тръгва от дома си на ул. „Оборище" най-вероятно в посока Нова телевизия. След задръстването до румънското посолство водещият поема по ул. „Шипченски проход" и малко преди светофара до зала „Универсиада" се набива най-ненадейно в джипа „Волво" пред себе си.
„Ударът беше силен, което си личи и от пораженията по колата на Милен, а той много се уплаши", разказват очевидците на катастрофата. Жената, която блъсна, също се беше разтреперила от шока, добавят те. По-притеснителното е, че системата на джипа на Цветков е отказала и въздушните възглавници не са се отворили въпреки силата на стълкновението. Цялата предница на субаруто е размазана за разлика от ударената кола, която е с по-малко щети.

„И двамата шофьори изскочиха от автомобилите си след инцидента, а обичайната сприхавост на журналиста сякаш се беше изпарила. Той само пелтечеше, доста изплашен. Чак когато се увери, че жената е без наранявания, се успокои и започна да звъни по телефона. При неоспоримата вина на Милен за катастрофата най-вероятно първият набран номер е бил на застрахователите му. Кога той и жертвата му са извикали КАТ, така и не стана ясно, защото очевидците, които се свързаха с „Всеки ден", са поели по своя път и не са изчакали органите на реда.

Източник: http://www.vsekiden.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини