Камен Донев с невероятен моноспектакъл идва в Смолян

Карла Рахал под "чадъра" в спектакъла "Мартин , Данчо и аз", постановка Камен Донев

От билетите за вход 100 късметлии сред зрителите, ще спечелят и плажни аксесоари - възглавнички и дюшечета 

Неповторимият актьор този път е в ролята на режисьор и драматург на спектакъла "Мартин, Данчо и майка им", по идея на режисьора Стоян Радев. 

Постановката ще бъде представена на 23 юли от 19.00 ч. в зала1 на РДТ Смолян, съобщи мениджърът на театралната сграда Адриан Петров.

Смолянската публика ще види интригуващо заглавие, играно преди два сезона в Народния театър. В спектакъла участва актрисата Карла Рахал, сестра на небезизвестния Башар Рахал. Действието се развива на плажа, където ще видим Карла в ролята на майка на две деца- Мартин и Данчо. Тя обаче мечтае да избяга за миг от ежедневието, а нестандартното заглавие е само началото на цялата луда и смешна история, разказваща за една ежедневието на една жена. Действието се разиграва някъде по нашето Черноморие, на плажа "под чадъра". Въпреки заглавието, в пиесата няма да видим нито въпросните хлапета Данчо и Мартин:
"Това е моноспектакъл. Те са само във въображението, но въпреки, че Карла е сама на сцената, аз съм убеден, че това е просто един спектакъл, който си заслужава да се види", казва Камен Донев, който в началото искал сам да изиграе ролята.
С пословичния си усет към абсурда Камен Донев прави шоу дори от най-баналните житейски сюжети, а смолянчани могат да гледат представлението срещу билети на цена от 6 лв. и 8 лв., които вече са на касата на театъра.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини