И Славчев със застраховка в чужбина - писмо, в което описва какви ги върши Бареков

В чужбина, в сейф на чужда банка, има писмо, заверено пред нотариус, в което съм описал всичко, което съм видял по време на евроизборите – а то беше много, заяви вече бившият заместник-председател на „България без цензура” Ангел Славчев.

Знам маниера на работа на г-н Бареков – имало е случаи, в които е изпращал здрави момчета да съветват другите. Не с директни заплахи – само съвети, г-н Бареков не е толкова глупав, твърди Ангел Славчев в сутрешния блок на bTV. И добави познатото от други такива случаи, например този с бившия депутат от ГЕРБ и лидер на вече закритата БАСТА Емил Димитров.

Славчев посочи, че е съгласен, ако действително Бареков иска да се стига до съд между двамата, да дойдат всички медии и да отразят процеса. Да и сложат на детектора на лъжата и да видим, добави „февруарецът”.

Бареков ни предаде – съжалявам, че му се доверих. Всеки ден той си говореше с Делян Пеевски по телефона, добави Славчев.

Никога не съм бил на заплата при г-н Бареков или в някоя от фирмите в обръчите около него. Водех предаване в „Евроком” и го предложих на Николай Бареков с идеята да стигне до повече хора. Предаването се организираше от моя фирма, а каква заплата вземах от собствената си фирма си беше моя работа. Когато подписахме договор с „Ноу Фрейм Медия”, тя не беше собственост на Бареков. За предаването работеха 40 души и нямаше човек в екипа, който да е под 1000 лева заплата, разказа Славчев. По думите му още април месец са спрени парите по договора за предаването и той дължи заплати на служителите си. В ББЦ не съм получавал никакви пари, освен разходи за път по време на кампанията, добави Славчев.

Колко пари се въртят в ББЦ – на този въпрос Славчев отвърна: „Много”. Въпросът е не колко, а от кого. Много сигнали има в прокуратурата по въпроса, подчерта Славчев


 

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини