Партии се включиха с помощ за Мизия

Политически сили се активизираха в помощ на бедстваща Мизия с дарения, лично присъствие на политици и организационни инициативи.

От вчера следобед в града е депутатът от БСП Корнелия Нинова, която бе сред първите очевидци на наводнението и информира за ситуацията медиите.

ГЕРБ информира, че депутатът от региона Тотю Младенов негови колеги от парламентарната група са пристигнали н града за да помагат, а партията е осигурила тир питейна минерална вода и е готова да помогне на пострадалите с каквото има нужда.

Пресцентърът на ДПС информира, че зам.-председателят на парламентарната група и депутат от областта Камен Костадинов, както и общинското ръководство на ДПС Мизия са на мястото. С тяхно съдействие са осигурени стоки от първа необходимост за пострадалите жители на община Мизия. Раздадени са над 200 хляба, няколкостотин сандвича, както и 500 бутилки минерална вода.

"България без цензура" провидя опасност от мародери и обяви, че формира граждански патрули за охрана на имотите и покъщнината на пострадалите.

Източник: http://www.dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини