Топнумерологичната прогноза на Дора Янкова за номера на лявата бюлетина

Има голяма символика в числото 22, с което Коалиция „БСП- Лява България“ ще с яви на изборите на 5 октомври. Това заяви водачът на лявата листа в област Смолян Дора Янкова, член на ИБ на БСП. Янкова подчерта, че 22 е номерът на Смолянския многомандателен избирателен район. „Амбицията ни е да имаме двама депутати, а числото 2 го има два пъти в номера, който ни се падна за бюлетината“, заяви още Янкова. Водачът на листата добави още, че областта ще прати четирима депутати в 43-тото Народното събрание, колкото прави и сборът на двете числа.

Според номеролозите 22 е  число, чийто смисъл е служба на обществото и човечеството. Хората под числото 22 са надарени със способности и качества да ръководят и доминират, поставяйки живота си в служба на другите. Има значение на идеализъм, саможертва, вдъхновение. Числото 22 направлява, заставя представителите му да мислят съзидателно, градивно, да са активни, дейни, да искат винаги повече от себе си.“Всички тези качества са присъщи за 8-те кандидати в листата и за социалистическата партия, като цяло“, каза още водачът на червените.

По думите й най-важното е жителите на област Смолян да изберат номер 22 в бюлетината, защото БСП е единствената партия, която мисли за хората, която гради и развива Родопския край. 

 
Източник: smolyan.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини