Училището в Миладиново се изпълни с усмивки и детска глъч

С усмивки, трепетно вълнение и много цветя стартира традиционно и днешният 15 септември за учениците от ОУ „ Христо Ботев”,  с. Миладиново.

Училищният двор бе изпълнен от ранни зори с радостни и щастливи детски лица, развълнувани родители и учители. Точно в 9.00 часа удари първият звънец за новата учебна година.

Тържеството започна  с изнасянето на националното и училищното знаме, след което прозвуча Химна на Република България. Директорът на училището, г-н Байрам Юсеин , произнесе приветствено слово към ученици, учители и родители, като пожела на всички успешна и ползотворна нова учебна година. Той се спря на постигнатите резултати през изминалата учебна година и определи приоритетите за следващата. Изключителен е успехът, че училището спечели два проекта „Нашето бъдеще е в нашите ръце” и „Искам, знам и мога”, по които ще работят училището и училищното настоятелство”

Поздравителен  адрес по случай празника  бе получен от Кмета на община Кърджали – инж. Хасан Азис.

Училищната програма продължи с пъстроцветна дъга от вълнуващи изпълнения от учениците. Най-развълнувани бяха първокласниците, които за пръв път чуха училищния звънец.  Посрещнати с питка и мед и пожелания за успех, те прекрачиха училищния праг.

И... училището отново оживя, изпълнено с усмивки и детска глъч.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    На
    наблюдател от бсп
    0 0
    08:51, 16 сеп 2014
    Това момченце че няма и няма пипе да разбере колко е смешен и постоянно жонглира с кмета и като багдасаров това е или онова е направил.пълни измислици.скромните хора имаат къде по значителни постижения но като пчеличките само работят и работят а не да се покаазват всеки ден и час по медии.
  • 2
    На
    наблюдател от бсп
    1 0
    08:53, 16 сеп 2014
    Байрям байрям не знам как още си затваряш устата като езика ти е надебелял от лизане и мазнене.
Последни новини