Смолянска фирма на изложба в Париж

Микони ООД – Смолян е сред българските фирми, които участват на Международната изложба Midest 2014, която се откри днес във френската столица. В нея участват 17 български компании.

MIDEST e специализирана промоционална проява в областта на индустриалните поддоставчици, технологии и оборудване, която се провежда ежегодно от 1971 г.
Българското национално участие в тази авторитетна в Европа международна изложба се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) в рамките на проекта за развитието на експорта.
На обща площ от 205 кв.м. в зала 6 на Paris Nord Villepinte Exhibition Centre своята продукция презентират фирми от цяла България. 

Участието на българските предприятия на Midest 2014 се финансира от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г. На фирмите се поемат разходите за наемане на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрациионни такси, включване в официалния каталог, издаване на информационна брошура и рекламиране. 

 СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини