Мъж се запали пред църква в Сандански

Мъж се самозапали пред църквата "Свети Козма и Дамян" в Сандански, съобщава агенция "Фокус“, позовавайки се на информация от местната полиция.

От там допълват, че е възможно да става въпрос за нещастен случай, а не за предварително обмислено действие. Сигналът за инцидента е получен този следобед около 17:00 часа. По предварителна информация мъжът, който е на 48 години, е в тежко състояние. Той се транспортира към Пирогов, има опасност за живота му. Според свидетели мъжът често е обикалял района на храма, който се намира до гробището, с цел да си набави храна. По непотвърдена информация той е имал психично разстройство.

Работата по случая продължава.  

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ба
    Бай Колю
    8 -2
    19:41, 4 ное 2014
    Да, така ще да е...сигурно е нещастен случай! И човекът сигурно е имал психично отклонение. Абсолютно същото като при жената, която се запали преди няколко дни. И тя беше "нещастен случай и психично отклонена". Явно и 100 човека да се запалят, пак ще са "нещастни случаи".
  • 2
    Km
    kmia
    0 0
    12:28, 5 ное 2014
    И 1 и 100 души да се запалят това си е или психично отклонение или секта довела ги до психясване .Това е истината не я отричайте а се огледайте около вас и помогнете на човек в нужда дори само с усмивка и думи .Това не е начина за борба това е слабост дори предателство спрямо децата ти и близките ти начина е да си жив и да се бориш за за доброто на децата си и да ги учиш на добро.
Последни новини