Каква ще е 2015 година според китайския хороскоп

Маймуна – 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Много лека и приятна година очаква родените под знака на Маймуната. Лекотата в контактите и хитростта на хазайката на годината Козата ще помагат на Маймуната да покорява противоположния пол.

Благодарение на своите дипломатичност представители на знака на Маймуните иман шанс да се из качат по кариерната стълбица. Още в началото на годината някои представители на знака ще имат възможност да сменят своята професия, или да се занимават със свободна дейност.

През 2015 година Маймуните лесно ще печелят пари, но няма да издигат парите в култ и ще помагат на нуждаещи се приятели и познати. Добри доходи могат да очакват през пролетно летният период на 2015 година. За да постигнат финансов успех представителите на знака не трябва да се доверяват на малко познати хора защото могат да попаднат в капана на мошеници.

Очакват ги също така неочаквани запознанства, които ще им помогнат да отрият нещо ново в любовта. По- голяма част от дружбите през годината ще са неангажиращи.

Добрия енергиен потенциал които ще притежават повечето от родените под знака на Маймуната ще ги защитава от сериозни здравословни проблеми. В се пак трябва да се пазят от простудни заболявания и стресови ситуации през март и ноември.

Петел - 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Според Китайския хороскоп 2015 година по принцип може да бъде благоприятна за родените под знака на Петела, но те няма да са доволни от финансовото си положение и могат да предприемат необмислени стъпки за които после да съжаляват.

Хороскопа за родените под знака на Петела предсказва трудни отношения в любовта и на работното място. Петела трябва още в началото на годината да преразгледа отношенията си ькъм хората. Заради своя буен характер те често губят приятели.

Петлите също не обичат да им се говорят истини в очите. Такива признания често водят до конфликт.

Началото на пролетта е подходящ период за старт на самостоятелен бизнес. В такова начинание мнозина от представителите на знака могат да разкрият всички свои таланти.

Получените пари е най- добре да влагат за собствено развитие или разширяване на дейността.

Вероятни са проблеми и в личните отношения. Благодарение на своята необоснована ревност Петела може да отблъсне своя интимен партньор. Колкото по на време Петела осъзнае своето поведение толкова по- бързо ще се нормализират отношенията, но това събитие вероятно ще стане през втората половина на 2015 година.

Относно здравето са възможни проблеми с гърба. Подходящи физически упражнения със сигурност ще облекчат болките.Вероятни проблеми февруари и декември.

Куче – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

2015 година ще бъде добра и ползотворна за родените под знака на Кучето. Мнозина от представителите на този знак ще се занимават с рутина работа, но ще мечтаят за театрални изяви. Хазайката на годината Козата ще позволи на родените под знака на Кучето да се изявят в други сфери на живота в които се изисква голяма разкрепостеност.

През годината родените под знака на Кучето могат да разчитат на много приятели, които ще им помагат в трудни моменти. Имено приятелите ще дарят с увереност и сила на родените под този знак за да могат да проявят своите артистични способности.

Родените под знака на Кучето имат шанс да привлекат вниманието на креативни хора и от март до ноември ще имат възможност да осъществят своите идеи.

В любовта представителите на знака ще бъдат доверчиви и влюбчиви, възможни са леки неразбории през годината, но те ще имат щастлив край.

Финансовите успехи няма да са малко, но ще им се наложи да помагат на свои роднини.

Здравословно ще са добре, вероятни са простудни заболявания през пролетта. Пълноценния отдих, ежедневните разходки и правилното хранене ще помогнат да запазят своя енергиен потенциал.

Глиган – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Благоприятна ще бъде 2015 година за родените под знака на Глигана. През годината ги очакват много красиви моменти и най важното през цялата година ще имат поддръжката на хазайката на годината дървената Коза.

Мнозина родени под знака на Глигана ще имат шанс да се занимават с няколко дейности с , които ще се справят прекрасно и няма да са засегнати от безработица.

През есента при някои представители на знака може да се предизвика интерес към ново хоби или нова любов , която ще им отнема много време.

Те са много доверчиви хора и от това тяхно качество могат да се възползват някои некоректни персони. Особено опасни са месеците ноември и декември през които нечестни хора могат да предизвикат финансови неприятности.

Първата половина от 2015 година ще бъде относително спокойна за родените под знака на Глигана,но през втората половина от годината са възможни проблеми от личен характер.Но какъвто си е стеснителен и дискретен никога няма да моли за помощ. Проблематични месеци за личните отношения април и октомври.

Вероятността за сериозни заболявания през годината е малка, но трябва да внимава каква храна консумира и да избягва алкохола.

Плъх – 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

За Плъховете годината ще бъде разнообразна и много променлива. Ще ви е трудно да вървите напред и трябва да бъдете много внимателни. Ще научите много от предизвикателствата, с които ще се сблъскате. За вас това е година на обучение, в което трябва да участвате и да поемете отговорност.
Трябва да осъществявате дългосрочни проекти, тъй като е невъзможно да постигнете желаното на момента. Въпреки голямата ви настойчивост и способност да устоявате, ще е много трудно да напредвате в кариерата и работата си. Колкото и да се трепете, резултатите ще са оскъдни. Втората половина на годината ще бъде по-добра.

За здравето си трябва да се погрижите, ако не искате то да ви скрои лош номер. Трябва да намерите време да си почивате, да спортувате, да се храните здравословно, за да не се разболеете. Тъй като годината ще е с много възходи и падения, а вие сте толкова подвижни и водите активен социален живот, може да се стресирате. Ако се почувствате много уморени, не се колебайте да отидете на лекар.

Финансите не са изобилни. Внимавайте с харчовете, изгответе си добър годишен бюджет и не правете рискови инвестиции, защото ще загубите пари. Това е година за спестяване на бели пари за черни дни. За сметка на това е добър момент за подготовка на нови проекти, които ще бъдат развити по-късно. И сега може да ги осъществите, но ще е много трудно.

Що се отнася до социалния живот, годината е страхотна, за да се наслаждавате на приятелствата си и да се свържете с нови хора. Най-доброто време за това е през март, май, август и декември.
Любовта ще е много раздвижена. Появяват се нови и краткотрайни връзки. Бъдете внимателни, за да не нараните някого. Ще ви е приятно всеки ден да излизате с различен партньор, но може би другите не го приемат по същия начин.

Семейният живот е от решаващо значение тази година. Ще се нуждаете от съветите на близките, да се опрете на тях и да се отпуснете удобно у дома. Бъдете общителни и накарайте вашето семейство да участва в живота и заниманията ви. Ще ви разбират по-добре. Времето е добро за малки семейни излети, които ще ви укрепят. Ако има нужда от ремонт, планирайте го много добре, за да не закъсате с бюджета. Краят на годината - през декември и януари, също е добър за пътуване, от което сигурно ще се възползвате.

Съветът към вас е да бъдете търпеливи и внимателни. Опитайте да извлечете най-доброто от всяка ситуация и да се поучите от грешките.

Бик - 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Хората родени в годината на Бика по Китайският хороскоп през 2015 година ги очаква голям подем. Те няма да предадат своите идеали и няма да изменят на своите традиции и ще се движат непоколебимо към поставените цели. В годината на Козата ще станат много комуникативни което ще играе решаваща роля както в професионалния така и в любовната сфера на техния живот.

Китайският хороскоп за 2015 година предсказва за Бика отлично време за предвижване в кариерата. Много е вероятно някои представители на знака да се разделят с постове в престижни компании, които спъват техният прогрес. Бика би предпочел да работи еднолично или в неголям колектив, което е много вероятно да стане във втората половина на годината.

Не по- малко успешна ще бъде и годината в любовен план. Тези хора имат надежди за искрени чувства и взаимна любов, създаване на пълноценно семейство и деца за които си мечтаят. В началото но пролетта и лятото представителите на този знак ще се наслаждават на успехи с противоположния пол, но без конкретни планове за сериозни отношения. Това положение ще продължи до средата на лятото когато ще отпаднат всички не сериозни контакти и ще започнат да търсят истинската любов. Много и възможно Бика към есента да срещне спътник в живота.

През 2015 година финансите ще са добри за представителите на знака. Биковете ще помагат на закъсали роднини или приятели с пари. Опасен период може да бъде края на годината когато заради собствената си самоувереност е възможно да загубят голяма сума пари.

През годината повечето от представителите на знака ще имат висок енергиен потенциал, който ще е подкрепен от добър имунитет и сериозни здравни проблеми са малко вероятни. Все пак представителите на знака , който страдат от хронични заболявания трябва да са внимателни в началото на пролетта и края на есента.

Тигър – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Тигъра се счита един от най- силните и опасни представители на китайският хороскоп. 2015 година ще носи подем на повечето от представителите на знака. Тигъра няма да мързелува и ще взима волеви решения за които ще отговаря със собствената си глава. Тигрите ще бъдат конкретни и безкомпромисни и ще установяват свои правила,ще провеждат своя политика и игра.

Представителите на знака ще покоряват със своето великолепие противоположния пол, ще вземат това което им е нужно, и най важното ще подаряват на своите любими незабравими минути на близост които със сигурност ще се помнят дълго. Някои представители на знака е възможно в средата на годината да узнаят, че чакат дете. Тази вест ще накара Тигъра да промени доста от плановете си.

Семейните представители на знака е вероятно през годината на Козата да имат чести спорове с партньора, но всичко това без трагични последствия. Вероятни са екзотични пътешествия в екзотични страни в края на лятото и началото на есента на 2015 година.

Финансите за ползотворният отдих ще са възможни благодарение на стабилните доходи и на блестящите финансови операции, които ще осъществят мнозина представители на знака. Главното е Тигъра да взема решенията относно финансовите въпроси самостоятелно и да не се подвежда по чуждо мнение.

Здравословното състояние на повечето от представителите на знака ще е добро, но трябва да се откажат от консумация на мазни храни. Освен това във втората половина на годината са възможни проблеми със ставите и гръбнака. Тигрите не трябва да вдигат тежести без съответната подготовка и да следят за техника на безопасност в работата и в своя дом. Вероятни инциденти през пролетта и късна есен.

Заек – 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

2015 ще бъде успешна за родените под знака на Заека. По принцип Зайците са щастливи хора който създават добри връзки и приятелства. През цялата година представителите на знака ще бъдат подкрепяни от хазайката на годината Дървената Коза, която се отличава с хитрост но и носи своето обаяние. Всичко това предсказва,че Заека може да очаква успех във всички свои начинания през годината.Техният успех ще се отрази и на предприятието в което се трудят.

Освен това през годината на Козата родените под знака на Заека ще се отличават с невероятна притегателност и ще предразполагат хората към себе си. Ако водят преговори може да сте сигурни, че ще се справят отлично.

Не по- малък успех ги очаква и в любовната сфера. В средата на 2015 година ще имат шанс да получат абсолютно всичко което са запланували да осъществят през годината. Успеха в кариерата ще е съпроводен с увеличаване на доходите. Единствено опасно време за тях ще бъде края на годината. Поради небрежност или наивност е възможно да загубят власт и пари.

Относно здравето са вероятни проблеми със ставите и храносмилателната система.

Дракон – 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Ползотворна 2015 година ще бъде за родените под знака на Дракона. Благодарение на своята честност,откритост, дисциплинираност и умението да се договарят ще направят Дракона ръководител или не формален лидер със способности да управлява колектива.

През година за мнозина Дракони се очертава кариерно предвижване при условие, че представителя на знака прояви своята изобретателност и не се огъне пред трудностите.

Според звездите благоприятно време за кариерно предвижване е периода от март да септември. През този период обаче Дракона е желателно да поработи върху своята язвителност, защото по този начин може да нарани много хора. Ако обаче не преодолее това си отрицателно качество в средата на годината е възможно да има проблем с много опасен съперник.

През годината Драконите ще бъдат много любеовилни и ще имат голям апетит спрямо противоположния пол. Тази негова ненаситност може да създаде проблеми с неговият постоянен партньор. Възможно е да възникнат проблеми в интимните отношения на база голямата ревност от страна на Дракона и ако тай не осъзнае и коригира своето поведение на време са възможни раздели.

Друга отрицателна негова черта ще бъде неговото скъперничество, което ще го лиши от контактите с много хора.

Енергийният потенциал на представителите на знака ще е висок и ще го пази от болести през цялата година, но тези Дракони който имат хронични заболявания ще си спомнят за тях в октомври или ноември.

Важно е да се подържа организма с терапия, подходящо хранене и адекватно лечение.

Змия – 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Динамична ще бъде 2015 година за родените под знака на Змията.За да имат успех представителите на знака не трябва да изпадат в крайности. Тяхната невъздържаност и голяма емоционалност могат да им изиграят лоша шега. Особено внимателно трябва да се отнасят с хората родени под знака на Козата.

Трудно ще се развиват и междуличностните отношения, защото хората няма да търпят техните нравоучения и порядки които се стремят да установят. Родените под знака на Змията още в началото на годината трябва да помислят как да коригират своите отношения и да се отнасят благосклонно към обкръжаващите. Необходимо е същото да се допитват и вземат под внимание препоръките на любимия човек в противен случаи е възможно да останат сами.

Финансовите постъпления за по- голяма част от родените под знака на Змията ще са добри, но не само е важно да се спечелят пари, важно е и къде ще се влагат. Добра инвестиция би била закупуване на собствен дом или направата на ремонти в дома.

Родените под знака на Змията често през годината е вероятно да изпадат в меланхолия, които може да доведе до сериозно стресово състояние. Вероятни здравни проблеми са възможни с кожата, нервната система и наднорменото тегло.

Кон – 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

За свободолюбивите представители на знака на Коня 2015 година ще бъде година на стабилност. Големите стратези и управници Конете ще имат възможност да се проявят във всички сфери от своя живот.

Китайският хороскоп за 2015 година предсказва успехи в организацията, взимането на важни решения. Именно в колектива родените под знака на Коня успешно ще преминават от длъжност в длъжност, напротив самостоятелно без поддръжка на колеги, Конете ще попадат в капани на конкуренти.

Във финансов план за родените под знака на Коня ще бъде успешна, представителите на знака ще влагат средства сама там където ще бъде необходимо. През септември или октомври те могат да се замислят за закупуването на имот.

Желанието им да удовлетворят собствените си интереси е възможно да създадат пречки и скандали в семейството, но в края на годината при някои представители на знака е възможен нов член в семейството

Сериозни здравословни проблеми не се очертават, необходимо е все пак да обръщат по- голямо внимание на костната си система, да консумират необходимите минерали и витамини и да променят хранителните си навици. Така ще стабилизират своето здравословно състояние.

Коза – 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

От една страна 2015 година ще е щастлива и благосклонна към родените под знака на Козата, но от друга ще изпълнена с задължения и отговорности. Някои представители на знака ще имат възможност да се реализират в нови професии или да открият нови прогресивни методи за благото на цялото човечество, които ще дари родените под този знак със световна известност и финансова обезпеченост.

Китайският хороскоп за родените под знака на Козата предсказва небивал творчески подем, възможни покани за преминаване на по- голяма длъжност,която ще им позволи да имат по- голяма свобода. Особено в средата на 2015 година са вероятни озарения които е възможно да направят някои родени под знака на Козата лидери.

Повишенията в службата ще дадат възможност за по- големи доходи, но това не означава, че родените под знака на Козата ще станат богати. По принцип представителите на знака трудно съхраняват пари. За тях парите са средство за удовлетворяване на желанията и фантазиите им.

Втората половина от годината ще бъде доста трудна и проблематична. За това е нужно да си поставят реални цели.

Страстната и любеовилна Коза няма да има полагащото и се внимание в любовен план. Възможно е любимите им същества да злоупотребят с тяхното доверие. При осъзнаването на това положение мнозина представители на знака вероятно ще изпаднат в депресивно състояние, които ще повлияе негативно на тяхното здраве.

Относно здравето през 2015 годи са възможни проблеми със стомаха и костната система. По- голямо внимание за своето здравословно състояние представители на знака е желателно да отделят през април и ноември.

Източник: occult-times

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини