С панихида почитат Димчо Михалевски

На 14 февруари се навършва 1 година от смъртта на инж. Димчо Михалевски

С панихида в църквата „Св. Георги” на  град Кърджали ще бъде отбелязана годишнината от кончината на големия политик и строител инж. Димчо Михалевски.

Църковната служба ще се състои в събота – 14 февруари от 11.30 часа. След панахидата ще се състои поклонение пред гробът му в Централните гробища на град Кърджали. От 13.00 часа в ресторанта на „Ардастрой” семейството му организира среща на близки и приятели, с които да си спомнят за Димчо.

Инж. Димчо Михалевски почина скоропостижно на 18 февруари 2014г. на 48 г. Той бе депутат в 41-то и 42-то Народно събрание от областите Смолян и Бургас. 

Зам.-министър на Министерство на регионалното развитие и благоустройството в 86-то правителство на България Между 2000 и 2003 г. бе заместник-кмет на община Кърджали. Координатор на отдел „Регионална политика“ във ВС на БСП за периода 2004-2005 г. Почетен гражданин на Кърджали.

Инж. Димчо Михалевски ще остане в историята сред съвременните строители на България. Под негово ръководство в страната са реализирани десетки инфраструктурни проекти. Автор на редица стратегии в областта на регионалното развитие и европейките фондове. Политик от ярка величина, отстояващ справедливостта и солидарността с борбеният си дух, с който прескачаше всяко препятствие. Незабравими ще останат за всички неговото приятелство, чувството му за хумор, безспорният му професионализъм и отдаденост на работата, както и готовността му винаги да помогне на тези, които се нуждаят от подкрепа. Той бе сред малцината политици, милеещи истински за развитието на Родопите, с ясна визия за бъдещето на страната!

Поклон пред светлата му памет! 


БСП - Смолян

Пресцентър
 
Източник: smolyan.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини