Продължението на хитовата комедия "Приятелю, Тед"

Що се отнася до комедийният жанр, един от най-очакваните филми през тази година е "Приятелю, Тед 2". Продължението на изненадващия хит от 2012-та е отново режисирано от Сет Макфарлан, а в главната роля за втори път ще видим номинирания за “Оскар” Марк Уолбърг. Този път историята се фокусира върху опитите на циничното плюшено мече Тед да докаже пред съда, че не е просто играчка, а истинска личност.

Какво да очакваме от продължението на хитовата комедия "Приятелю, Тед"?По думите на Сет Макфарлан "Приятелю, Тед 2" е “много по-скандален и забавен” от първата част, а освен вече споменатия Марк Уолбърг в лентата участват още Аманда Сийфрид, Лиам Нийсън и носителя на “Оскар” Морган Фрийман.

Сийфрид се превъплъщава в главната женска роля на адвокатката Саманта Джаксън, която се опитва да помогне на Тед в съдебната му битка.

По време на интервю за най-новия си филм “Докато сме млади” 29-годишната актриса поговори накратко и за очаквания "Приятелю, Тед 2".

Сийфрид:“Нещата във филма се развиват по много интересен начин. В центъра е този труден случай за равни права, който смятам, че е много актуален в момента. Хората обаче могат да бъдат спокойни - мръсният хумор все още присъства и има сцени, които ще накарат публиката да се превива от смях.

Но от друга страна филма е малко по-различен от първата част. Историята е по-добра и има повече класа. Маята героиня е адвокатка, но тя не се взема напълно сериозно и не е особено амбициозна. Въпреки че идва от семейство на адвокати. Тя пуши трева и знае как да се забавлява.

Много нейни колеги не я уважават не само защото е млада, но и защото е жена. Тя работи в кантората на чичо си и случая с Тед се превръща в това, което може да промени кариерата й завинаги. Много ми харесват нейните отношения с Тед и героя на Марк (Уолбърг). Въпреки че и тримата работят заедно те не винаги се разбират и резултатите от дискусиите им често не са това, което те очакват.

Все още не съм гледала завършения филм и не знам кои сцени ще отпаднат при монтажа, но съм убедена, че Сет отново ще разбуни духовете и ще накара хората да се забавляват от сърце.”

За Аманда Сийфрид продължението на "Приятелю, Тед" е втори общ проект със Сет Макфарлан, след комедийния уестърн от 2014-та година “Който оцелее ще разказва”.

Бюджетът на лентата се равнява на 80 милиона долара, а освен режисьор Макфарлан е сценарист и продуцент.

Българската премиера на "Приятелю, Тед 2" ще се състои на 26-ти юни, тази година.

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини