10-годишен помни предишния си живот на холивудски актьор

10- годишният Райън от Оклахома, вярва, че е превъплъщение на Холивудския актьор Марти Мартин починал през 1964 год.

Изданието Today съобщава, че Райън е започнал да страда от кошмари на 4-годишна възраст, а на 5 заявил на майка си Синди, че "е бил някой друг"

5-годишното момче умолявало майка си да го заведе "у дома в Холивуд" и си припомняло истории за срещи с Рита Хейуърт - танцьорка на Бродуей, отвъд океански пътувания и работа в агенция. Когато майка му му показала книга, съдржаща снимки на сцени от филми, Райън посочил мъж от създадения през 1932 филм със Мей Уест, "Нощ след нощ".

"Тя отгърна страницата и аз казах ето ме, ето кой съм бил преди", казва Райън. Синди, баптистка по убеждение, която първоначално не вярвала в прераждането, се свързала с психолога Джим Тъкър от Университета във Вирджиния. Тъкър проследил живота на Мартин, за когото се оказало, че е бил холивудски агент. Той танцувал на Бродуей, пътувал в чужбина и работил в агенция. Тъкър, казва, че повечето от тази информация не е налична в интернет.

Тъкър разказва историята на Райън, както и историите на други деца, които твърдят, че помнят миналите си животи в книгата си Връщане към живота: Невероятните случаи на деца, които помнят предишните си животи.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини