Новият часовник Scuderia Ferrari Formula Italia

Новият часовник Scuderia Ferrari Formula Italia е директна препратка към състезателните им автомобили от 60-те години. Този път не става въпрос за нещо, което малко хора по света могат да си позволят, а за нещо съвсем достъпно, и с което ще се доближите до състезателната история на марката. В колекцията ще бъдат включени няколко модела и всеки ще бъде ограничен до 999 броя.
 
Дисплеят на часовника е вдъхновен от броячите на таблото на състезателната машина Ferrari 156 F1 от 1961 година. Естествено, за да покаже завършен вид и каишката е в подобен ретро стил, като в единия и край също е отбелязано изправеното конче. Прецизен кварцов механизъм ще се грижи за точността.
 
Имайки предвид, че да управляваме състезателна машина от 60-те години граничи с невъзможното, а да я видим на живо нека кажем, че е сравнително трудно, за това идеята на Scuderia Ferrari Formula Italia е да ни помогнеда се пренасяме в тази атмосфера всеки път, когато го погледнем. Относно цената от 425 долара тя е в рамките на много средностатистически часовници.
Източник: http://fakti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини