КТБ опразни офиса си в Брюксел – дава го под наем

Сградата в скъпарския квартал на Брюксел преди е била наета от Нова българска медийна група.

КТБ опразни офиса си в Брюксел и го дава го под наем. Сградата се намира в една от скъпите части на града, близо до посолството на Чили. В нея се е помещавало посолство, банка, обменно бюро, кореспондентско бюро на Нова българска медийна група (НБМГ), офис на Съюза за координация при пренос на електричество – асоциация на операторите на преносни мрежи в Европа, а от януари 2014 година - представителство на КТБ.

По това време собственикът на КТБ Цветан Василев отричаше да е финансирал медии и по-специално медиите на НБМГ. После обаче КТБ се настани точно в бившето бюро на Пеевски-Кръстева. То беше закрито на 31 декември 2012 година

Предметът на дейност на представителството на КТБ обхваше финансови услуги и представителство на чуждестранни банки, но не включваше собствено банкови дейности. Къщата има пет етажа офиси с обща площ 563 квадратни метра и подземие от 114 квадратни метра, където има укрепен банков сейф с всички необходими средства за сигурност. Система за сигурност има и на партерния етаж, където на времето се е помещавало обменно бюро. Сградата разполага с вътрешен асансьор, собствен сървър и седем места за паркиране. Приблизителният наем в тази част на града е между 250 евро и 285 евро на квадратен метър за година.

Източник: http://www.faktor.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини