Възход за България предрича нестинар след 2017г

Според прогнозата на гадателят Ивайло Аянски от Родопите, след 2017 г. България не просто ще тръгне напред, а ще стане много силна и успешна като държава, като народ.

Това ще бъде свързано с проява на силна политическа воля от партия, чийто лидер е жена, а страната ни ще има отношения с бивши съюзници в политически и в културен аспект. "Светът очаква своите големи промени”, предрече още Ивайло, родопчанинът, който от години организира празника в девинското село Стоманово. То е единственото в Родопите, в което се всяка година се пали клада, играе се на жарава и после всички сядат на трапеза върху бяло платно, постлано на гола поляна.

За поредна година на 3 юни в родопското село се събраха не само местни хора, но и десетки, получили помощ от лечителя. Той организира и заплаща цялата организация и софра за празника. А след това влиза в огъня и преминава през жаравата в деня, в който по стар стил се почитат Светците Константин и Елена. Това може да се случи само в този ден, на прага на лятното равноденствие, а енергията му помага на Ивайло не само да ходи по огъня, но изпадайки в транс, да прогнозира бъдещето.

В тези дни според него всичките планетарни енергийни  движения способстват растежа, развитието и трансформирането. Променят се в голям мащаб съдбите на нации, народи, родове и отделни личности, уверен е родопският нестинар.

„Ако не си спрял да чуваш гласа на водата, ако знаеш как да почистиш духа си, след като те е навестила смъртта, ако знаеш какво символизира курбана, значи ти говориш език, в който останалите са слаби гласове. Хората ако погледнат бабините си черги, някой дядов инструмент, ще им е по-лесно да живеят, макар токът да е толкова скъп и макар да нямат най-хубавия телефон”, убеден е Ивайло.

Всяка година в Стоманово се събират всички получили помощ от Ивайло, според когото Вселената ще се движи и след 1000 г., ако безумието на разделението и заплахата не заличат света за всички.

Според прогнозата му за бъдещето, получена свише докато е в транс, в нашите южни съседки ще има земетръси и два вулкана, а в ЕС предстоят много големи промени. Ще се смени статуквото на икономическия вот, който владее света, ще настане една обща промяна, която ще наложи връщането на човека към човешката му същност.

Ивайло обаче предупреждава, че не бива да се забравят Корея и Иран. По време на транса той е „видял“, че разумното човечество не трябва да позволи световният хегемон да притиска културно- политически и етнически общности-пазители на дълбоко знание и традиции. Големият проблем според него е, че политическите имперски интереси се прикриват с благотворителност и мнима добронамереност. А опитите светът да бъде унифициран, които продължават повече от 40 г., са най-страшни, защото отнемат идентичността на отделните нациии и ндивиди, смята още родопският нестинар. 

СмолянБГвести.нет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини