Биячът от Борисовата градина - фен на ЦСКА

Борис Петров обяснил на разпитите, че помислил възрастния мъж и децата за клошари, които просят, и затова решил да ги нападне

30-годишният Борис Петров, когото полицията задържа за нападението над 67-годишния Красимир Иванов в Борисовата градина, е от агитката на ЦСКА, пише "Преса". 

Петров се е предал сам в понеделник в столичното Първо РПУ, след като преди това полицаи са го търсили за арест в дома му.Петров не е от крайна фенска групировка на "червените", но е активен запалянко. 

Пострадалият Иванов, който беше бит на 17 юли пред очите на двете си внучета и десетки свидетели в заведение в Борисовата градина, е разпознал своя нападател. 

Борис Петров обяснил на разпитите, че помислил възрастния мъж и децата за клошари, които просят, и затова решил да ги нападне. 

Петров е в ареста за 72 часа, след което Софийската районна прокуратура ще поиска постоянното му задържане под стража. Той ще отговаря за хулиганство и за извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и отличаващи се с изключителна дързост. 

Преди да нападне Иванов, задържаният запалянко поискал от внука му да си свали превръзката на крака, като го обвинил, че симулира рана, за да проси в парка. Момчето понечило да покаже, че не е прав, но дядо му го извикал. 

Вчера от Софийска районна прокуратура обявиха пред "Преса", че нямат данни Красимир Иванов да е събирал пари от гривнички, които две малки момиченца са продавали в Борисовата градина, каквито публикации се появиха в медиите в последните дни.

Източник: http://www.faktor.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини