Същата стара любов на Селена Гомес ще ви изненада (видео)

    Селена Гомес пее за душевната болка на новия си сингъл "Same Old Любов". Тийн звездата е пораснала и нейното обяснение на текста ще ви изненада.

    Във втория сингъл от предстоящия си албум Revival  тя пее:  Толкова съм болна от същата тази стара любов... Но пред Radio Disney в интервю звездата разкрива неочаквано смисъла на тези думи: "Първите хора, които обичаш в живота си са родителите ти. Така за мен баща ми е първата мъжка фигура в живота ми. И колко е важно да уважаваш родителите си и да имаш здрава връзка с тях, защото тя се отразява на връзките ти, когато ставаш възрастен."

    Текстът на "Same Old Love" е написан не от Гомес, а от хитмейкърите Benny Blanco (който е и продуцент на записа), Charli XCX, Рос Голан и норвежкото поп дуо Stargate (Tor Erik Hermansen и Mikkel S. Eriksen).

    За предстоящия албум Revival Гомес казва: "Имам чувството, че съм се събудила, веригите около мен са най-накрая се чупят". Наистина звучи като освободена от оковите на клишето, макар напълно да се вписва в критериите за комерсиален успех. Над 5 милиона гледания има аудиото в YouTube за петте дни откак е качено.

    Самата Гомес посочва, че снимката за корицата на албума е вдъхновена от нейния кумир Дженифър Анистън, с която поддържа приятелски отношения.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини