Pavell & Venci Venc' с нова песен, вдъхновена от лична история

Най-успешното хип-хоп дуо на българската музикална сцена Pavell & Venci Venc' представя нова песен. „Как стана така" е посветена (отново) на действителни събития. Музиката Pavell пише още преди година, но по това време липсва вдъхновение за текст, който да хармонира с по-минорното звучене на композицията.

Идеята да завършат парчето идва след катастрофа, от която Venci Venc' по чудо излиза само с леки наранявания. Раздялата с приятелката му пък вдъхновява посланието в песента. „В деня след инцидента Венци дойде при мен в студиото, все още се възстановяваше от комоцио...Предложи ми да се върнем към този бийт, а текста написахме заедно на един дъх", споделя Pavell.

Концепцията за черно-бялото видео, което заснемат за по-малко от ден, е именно думите да бъдат своеобразен герой в историята, като бъдат изписани на екрана. Графичните ефекти в „Как стана така" са поверени на Васил Тушев, а режисурата - на самите артисти. Сред предишните проекти, в които Pavell & Venci Venc' реализират своя концепция за клип, са хитовете „Съседът", „Albert Einstein" и "MUTE".

Официалната премиера на #‎КАКСТАНАТАКА е от 20:00 часа на 20.11 едновременно в радио, телевизия и интернет.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини