Благотворителна кауза обединява танцови клубове и формации от Димитровград

Благотворителен концерт в подкрепа на димитровградчанина Илиян Танев ще бъде организиран на 10 декември от 18:00 часа в Спортна зала "Младост". Проявата е под надслов "Подай ръка в подкрепа на Илиян".

Dimitrovrad.bgvesti.net вече разказа историята на младия мъж, който има аневризъм в мозъка и се нуждае от трета животоспасяваща интервенция. За нея са нужни още 6 000 лв. 

Гластност на инициативата по време на днешната сесия даде Катя Панева, която призова колегите си да се включат и закупят талони за концерта.

В каузата в подкрепа на Илиян се включват организаторите от Спортен Танцов Клуб "Street Dust Dance", заедно с Народно Читалище „Звездица-2003” и Танцов ансамбъл "Звездица", Сдружение "Академия за таланти", Народно читалище "Христо Ботев"-1902, Детско вокално студио "Таралежите", Народно Читалище "Н.Й.Вапцаров" кв.Черноконево, Клуб по Фолкаеробика "Плетеница". Участие ще вземе и Спортен Танцов Клуб "Тангра" - Хасково.

Талоните за концерта са на стойност 5 лв. и могат да се закупят в деня на събитието. Заявка може да се направи и на телефони 0899 702 902 и 0988 308 160. Линк към събитието - вижте тук!

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини