July Morning изгря над облачен Пловдив

Дъждовното и облачно време в Пловдив не спря хилядите фенове на Uriah Heep да напълнят почти до краен предел зала "Колодрум" в града снощи. Вечните July Morning, Lady in Black и Easy Livin' зазвучаха на живо по време на двучасовия лайф, който Uriah Heep бяха подготвили за пловдивчани. 

Минути след 20 часа снощи Uriah Heep започнаха ударно сетлиста си с любимата Gypsy. Еквивалентът на столичната "Арена Армеец" в Пловдив - зала "Колодрум", можеше да се похвали с брилянтен звук, който именно британската група заслужава. 

Мик Бокс, Фил Ланзън, Бърни Шоу и Ръсел Гилбрук бяха подготвили за феновете си най-доброто от началото на Uriah Heep до днешни дни.

От сцената в "Колодрум" чухме The Law, The Outsider, Can't take that away и One Minute, които са част от последния албум на британците - Outsider.

За финал Uriah Heep оставиха любимите на всички Lady in Black и Easy Livin'. И въпреки че е май месец, July Morning и първите тонове от клавира накараха феновете да забравят за дъжда навън и всички помечтаха за първите лъчи на юлското слънце.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини