ГЛОРИЯ СЕ ИЗВИНИ НА ПРЕЗИДЕНТА ЧЕ СИ РАЗПАСАЛА ЦИЦИТЕ, А НЕ КЕСИЯТА ПО КОЛЕДА

Май най-коментираното нещо около благородната инициатива "Българската Коледа", провеждана под егидата на президента Първанов, бяха … силиконовите цици на Глория. Мнозина са склонни да критикуват певицата, но както би казал Дарио Фо – „Грешката е вярна"! Не бива да забравяме все пак амплоато и същината на претендиращата за аристократка чалгаджийка от село Две могили. Певачката е свикнала да й бутат хонорарите между циците.


Както едно време за затъмнението, и сега трябва да виним несръчните оператори на БНТ, които се посвениха да дадат щедро разголената изкуствена гръд в едър план, на чийто фон да пуснат семпъл надпис „Всички, които ги обичате, пратете SMS на…", та да видите постъпленията тогаз.


За да прикрие операторския гаф БНТ се отрече от Глория с все роклята й и с пионерски поздрав обеща на президента вече да не пуска чалгаджийки на такива мероприятия, освен сред публиката.


Подобно на Галена около порноклипа, и Гло се заплете в собствените си оправдания и обяснения. Тя току обясняваше, че е дала цели 6 бона за роклята, на която сирачетата, които имат достъп до телевизор, се насладиха безплатно, току мълвече, че се чувства гузна от скандала.


Гордостта на русенското село Две могили е изпратила писмо до президента Георги Първанов, в което му честити новогодишните празници и му се извинява за нетактичния си външен вид. В депешата си до държавния глава Глория пише, че за няколкото часа преди концерта не могла да смени тоалета с друг (запознати твърдят, че до такава степен била омаяна от собствения си образ в огледалото и от вулгарно надзъртащите цици, че не чувала какво й говорят, а само повтаряла „Феновете това искат, феновете това искат….".


Гло не пропуска да уточни, че никой от държавната телевизия БНТ не й задал дрескод и тя не успяла да съобрази навреме какъв точно тоалет да сложи. („феновете това искат…").



Въпреки извинителната депеша Георги Първанов и съпругата му Зорка били крайно възмутени от поведението на Глория. Президентът е ядосан, че благотворителната инициатива под негов патронаж е предизвикала дискусия за и против силикона на Глория и че настрана е останал благотворителният момент.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини