Роси Новева с мозъчен кръвоизлив след побой?

Според лекарите, скандалната Роси Новева е докарана във Военна болница след як запой и тутакси била сложена на операционната маса, след като медиците установили, че има мозъчен кръвоизлив. Дробовете на Роси били включени на изкуствена вентилация след тежката операция. Засега баща й, който ревностно защитаваше честта на космите „по оная й работа" се чуди каква версия е по-удобна – дали, че се е спънала или че била празнично почерпена.

Запознати с изцепките й смятат, че някой е пребил Новева едва ли не до смърт. Скандалната мома е известна със скандалджийския си нрав и е твърде вероятно да е влязла в словесна престрелка с някой по-буен празнуващ. Близки и далечни познати на Роси твърдят, че тя непрекъснато си търси боя и като нищо може да е предизвикала някой да й посегне.

Не е ясно колко ще трае възстановяването на някогашната Първа дама на "Кемпински хотел Зографски". След смъртта на нейния покровител на нея й било забранено да доближава хотела. По едно време тя отново беше в устата на медиите, тъй като се жалваше от приятеля си, който искал да я изнасили и здравата я пребил. Нищо чудно някой отново да е посегнал на цапнатата в устата мома от кюстендилско село.

И без това доста любители на чашката намират "терен" в жилището на Новева. Кой знае в общата бъркотия кой какво ...

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини