Кристина Агилера роди момче

Поп певицата, петкартна носителка на "Грами" Кристина Агилера и телевизионната звезда Никол Ричи родиха почти по едно и също време в една и съща болница в Лос Анджелис, съобщи Франс прес.

Агилера е родила момче.

Попзвездата обяви официално бременноста си едва през ноември. Тя реши да оповести новината по възможно най-шумния начин - с фотосесия в световно списание като избра американското издание на "Мари Клер" (Marie Claire) и позира за корицата на януарския брой полугола - по якенце и бижута.

Певицата се омъжи в края на 2005 г. за представител на музикалния бизнес на церемония в планински курорт в Калифорния в присъствието на 130 гости, сред които актрисите Шарън Стоун и Камерън Диас. Джордън Братман е 29-годишен, с три години по-голям от нея, и когато се запознали, работил в нейния мениджърски екип. Двамата са заедно от 2002 г.

Малко преди Агилера, Ричи, дъщеря на певеца Лайънъл Ричи, е родила момиченце, съобщава електронното издание на "Пийпъл магазин".

Никол Ричи и нейният съпруг Джоел Мадън са нарекли детето си Харлоу Уинтър Кейт Мадън и скоро ще напуснат болницата, заяви техен говорител.

26-годишната Ричи съобщи през юли, че е бременна по време съдебния процес срещу нея по обвинение в шофиране под въздействие на наркотик.

По-късно тя беше осъдена на четири дни затвор, но остана зад решетките 82 минути. Телевизионната звезда заяви миналата година, че бременността й е помогнала да порасне.
Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини