Ани Салич взе скалпа на още един водещ

Битката между Ани Салич и Наталия Симеонова е тема №1 в кулоарите на частната електронна медия от две седмици насам. Може би защото историята непрекъснато се повтаря и главен герой е все жената на техническия директор на телевизията. Неслучайно в много други медии не се ттолерира работа на роднини на едно и също място.

Омразата помежду им се отпушила покрай новото музикално шоу на телевизията "Великолепната шесторка". Първоначално Наталия бе гласена за пълновластна водеща на продукцията, която е с благотворителни цели. По-късно обаче, и то в последния момент преди старта на излъчването, в екипа бе вкарана като парашутистка и Ани Салич. Фактически тя иззе функциите на Симеонова и я засенчи на малкия екран.

"Тежък грип тръшна Наталия. Това е и една от причините Ани да бъде вкарана като втора водеща", поясняват продуцентите.
Подобен трик бе използван преди време и с Юксел Кадриев, кого пратиха уж да се лекува за да го заместят с Ивайло Василев, но мощната клюка помогна на Юки да изманеврира.

Историята с грипа също е съшита с бели конци. Истината е друга: Ани Салич тръпнела от желание за нови и нови изяви извън централните новини на Би Ти Ви. По тази причина тя все натискала мъжа си Бранко, който е технически директор в медията на Мърдок, да я урежда на сладки длъжности в нови предавания. Такъв бил случаят и с "Великолепната шесторка", където Ани прецакала Наталия в последния момент и без никакво предупреждение.

"Както се сещате, това е съпроводено и със солидно финансово възнаграждение. Така съответно се намалят и парите на Наталия за сметка на тези на Ани",1 уточняват от Би Ти Ви.

Самата Симеонова била бясна от нелоялността на колежката си и спряла да й говори.

"Тя ми заби нож в гърба", негодувала Наталия пред дружки в барчето на медията.

Не че Наталията е авторка на концепцията за предаването. То било идея на английска журналистка – просто още един наложил се формат. Но именно Наталия, случайно или нарочно , е попаднала на него и е редно да очаква да бъде и водеща…

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини