Градев: В ЦСКА са безпринципни и безпомощни

Футболният мениджър Георги Градев публикува в своя сайт отговор на декларацията, с която ПФК ЦСКА АД се възпротиви на казаното от него в предаването "Спортен свят" по Нова ТВ.
В отговор на Декларацията на ЦСКА от 23.01.2008:

1. Позицията, изразена от г-н Георги Градев на 20.01.2008 по Нова ТВ, не е лична, а принципна и добре подкрепена с писмени доказателства и факти. Декларацията на ЦСКА е лична атака, която не е подкрепена от ясни факти и писмени доказателства. Всяка лична атака срещу даден човек е ясно доказателство за липсата на принципна позиция и безпомощност. ЦСКА показва слабост с тяхната Декларация от 23.01.2008.

2. Звучи като шега, когато от ЦСКА говорят за професионална етика. В тази връзка напомням за делата срещу ЦСКА: "Лео Лима", "Родриго Соуза", "Стойчо Младенов", "Пламен Марков", "Хосе Гарсес" и моралния казус "Даниел Беконо".

3. Хора, без какъвто и да е административен опит във футбола, които не се съобразяват със: Статута на БФС, Правилника за дейността на агентите при трансфера на играчите на БФС и КТ, не са компетентни да правят каквито и да е било заключение на футболни теми.

Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини