Анелия си търси мъж

Анелия отново е останала без мъж до себе си. Наскоро чернокосата фолк изпълнителка е приключила връзката си с варненски бизнесмен.
В последните месеци певицата се тешеше при морския богаташ и затова често отскачаше до Варна.

Не е известно поради каква причина Анелия е прекратила отношенията си с богаташа. Колежките й твърдят, че онзи й заявил директно в очите "Ма, ти какво очакваш? Дай да си караме кефа", което значело, че имал отношение само към забавната част от връзката им.


"Нямам мъж до себе си, на 14 февруари в деня на влюбените вероятно ще имам участие", призна Анелия в интервю.
Певицата не дава вид, че е ядосана от бременността на колежката си Емилия, която бе заплодена от бившия й мъж Коко Динев. Според някои слухове Анелия все още се среща чат-пат с Коко! Динев.
Ресторантьорът и футболен бос е привързан 1 към дъщеричката си и не я лишава от нищо. Малката Ивона разполага дори с личен шофьор, който я води в частна детска градина.


Заигравката с Миро от КариZма беше взаимоизгодна, но засега „замразена" поради липса на интерес от страна на публиката, а и капризите на Анелия – за разлика от Галя, Анелия не можела да понася обърклания в алкохол, секс и наркотици живот на Миро – идвало й в повече и дори надрасвало представите й на фолкаджика за изцепки…

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини