РУМЕН ВЪЛКА ПЛАШИ СЛАВИ С БОЙ

От седмица Слави Трифонов е сред най-охраняваните мъже в държавата. Телевизионният водещ се разхожда по софийските улици, варден от цели 7 яки гардове.

В сряда по обед например Дългия навести ЦУМ с внушителната си свита от въоръжени телохранители и събра погледите на случайните посетители.

„Все едно, че е наркобарон. От какво пък толкова се пази, или пък си придава излишна важност", дивяха се столичани. Доскоро Трифонов се движеше само с един охранител - Гришата. Той бе негова плътна сянка, а понякога Слави дори благоволяваше да излиза сам, единствено в компанията на девойка. С тази практика вече е окончателно приключено, издават от най-близкото му обкръжение.

По сигурни данни Слави Трифонов в момента се пази от бившия стопанин на столичния боклук Румен Гайтански-Вълка. Преди десетина дни в прав текст той заплашил шоумена от Би Ти Ви със саморазправа. Повод за небивалия скандал били пакостите, които Слави вършел на своя бивш служител и сегашен конкурент на продуцентския пазар Евтим Милошев.


Милошев е особено близък до Гайтански, които наскоро дори му подари личния си автомобил. Говори се, че предаването на Евтим „Комиците" се финансира от обръч от фирми, близки до Вълка.


Трифонов и Милошев са на нож заради втория сезон на „Сървайвър", който неочаквано бе отнет от фирмата на Слави „Седем осми" и предоставен на компанията на Евтим. Това докарало до истерия Дългия. Месеци наред той не спирал да крои пъклени планове срещу предателя. Сред най-невинните поразии бил опитът му да отблъсне от „Комиците" неколцина рекламодатели, които давали спотове и в неговото шоу.


„Или при Милошев, или при мен", ултимативно обявил Дългия.

Дилемата явно не се харесала на уязвения Евтим, който хукнал да се оплаква на благодетеля си Румен Вълка.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини