Турска фирма организира "Мода и текстил 2008", Ирен Онтева избрана за лице

Ирен Онтева бе избрана за лице на изложението "Мода и текстил 2008", което ще се проведе от 21 до 24 февруари в Интер Експо и Конгресен Център - София.

Телефонна анкета е изпратила на първо място Ирен Онтева сред посочените 10 имена на известни български модели. Допитването се е провело сред представители на модните среди, журналисти, бизнесмени и граждани.

Основното изискване на турската фирма "Меридиен", организатор на изложението, било професионално сценично поведение и широка обществена популярност.

Ирен Онтева ще участва в ревютата и ще е част от журито в новосъздадения конкурс за млад дизайнери.

В провеждащото се за втори път изложение участват водещи турски производители, които ще представят турската текстилна и модна промишленост.

На афишираното като най-голямото браншово изложение за балканския регион фирмите ще покажат последните си модели и колекции в областта на текстила, мъжката, дамската и детската мода, аксесоарите и материалите за шивашката индустрия.

Поканени са и водещи български дизайнери, които ще представят последните идеи и тенденции в абитуриентските облекла. Сред тях са Жана Жекова, Елизабет Михайлова, Миро, Холидей Сума, Чарлино и др.

Очаква се събитието да бъде посетено от производители от Гърция, Румъния, Сърбия, Македония и Украйна.

Haskovo.NET каза: На снимката я виждате без текстил, и тази мода е винаги на мода.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини