Ванко 1 бил гадже с Венета Райкова

Скандална песен срещу водещата на "Горещо" Венета Райкова подготвя рапърът Ванко 1. Миналата седмица пловдивчанинът Иван Главчев, по-известен с артистичния си псевдоним, излезе от затвора и се закани отново да се завърне триумфално в светския живот.
Ванко 1 разкри, че единственият човек,към който изпитва неприятни чувства, е Венета Райкова. "На нея ще й посветя една специална песен, в която ще разкрия що за човек е това същество", закани се рапърът.


Ванко 1 призна, че е поддържал интимна връзка с Венета в продължение на няколко месеца и че водещата на "Горещо" се надявала той да зареже жена си заради нея. "Искаше да се разведа със съпругата си и да бъда само неин. Когато разбра, че тя ми е временно увлечение, Венета ме намрази. Започна да разправя врели-некипели за мен и се радваше като малко дете, когато ме тикнаха зад решетките", обясни изтърпелият наказанието си за сводничество рапър.


В последните няколко месеца от живота си Ванко 1 работеше в тухларната, за да изтърпи по-бързо наказанието си. Два дни работа в тухларната се зачитат като три в затвора.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини