Виолета получи предложение за брак

Сексапилната певица от каталога на "Диапазон Рекърдс" получи изненадващо предложение за брак.
Виолета, която наскоро засне гореща фотосесия за известно списание и украси корицата му, явно съвсем не страда от липса на обожатели. Три дни преди празника на влюбените Св. Валентин красивата изпълнителка на парчето "Бейбе" получила огромен букет рози, придружен от искрено послание и годежен пръстен. На картичката били изписани желаните от толкова жени думи "Ще се омъжиш ли за мен?" Предложението за брак идва от испанеца, с когото поп-фолк дивата завихри лятна авантюра през горещите месеци на 2007-ма.

Историята е позната на почитателите на красавицата, но все пак да я примомним.

През лятото на миналата година блондинката със страстни устни пътувала до слънчева Испания, където останала десет дни, съчетавайки професионални ангажименти и почивка. Тогава един симпатичен младеж, след дълго колебание как да я заговори, я поканил да се качат на парапланер. Тъй като Виолета си пада по екстремните изживявания приела предложението. Дали авантюрата е продължила чаровницата не сподели. Тя само каза: "Не съм го очаквала! Наистина съм много изненадана. Познавам този мъж от скоро. Никога не сме правили планове за брак или дори за съвместно съжителство. Наистина не знам какво го е подтикнало към това предложение така внезапно."

Певицата оставя в тайна отговора, който ще даде на романтичното предложение. Може би й трябва време, за да го обмисли и то на път за Италия. В страната на любовта Виолета отпътува, за да отпразнува Св. Валентин. Дали обаче любимият, който ще я придружи, е същият този испанец или друг мъж, попаднал в плен на нейния чар?

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини