Как да станем "властелини" на информацията

Хасковската библиотека "Христо Смирненски" подема интересна и безкрайно полезна инициатива - организира клуб за деца-приятели на книгата. Съобщението, което библиотека разпространи е следното :

"Ако сте любопитни и любознателни, ако обичате книгите и компютрите, ако сте деца на възраст между 7 и 14 години, ако се чудите какво да правите в свободното си време, присъединете се към новия Клуб "Приятели на книгата",
организиран от Детски отдел при РБ "Хр. Смирненски" в град Хасково !


Ще имате възможност да се запознаете с всички "тайни" на библиотеката и пътя на книгата до Вас.

Ще се научите как да се справяте сами в търсенето на любопитни четива и материали, който са Ви необходими за училище – както сред книгите по лавиците, така и в Интернет.
Очакват Ви и различни изненади!


Молби за участие ще се приемат в Детския отдел на библиотеката от 18 февруари до 18 март. Можете да ни пишете и по елетронната поща на адрес annna@abv.bg или да позвъните
на телефон 62-44-75.

Очакваме Ви !!!

Работно време:

08.30 – 12.00
13.00 – 17.30
събота: 09.00 – 13.00
неделя: почивен ден



Нека не забравяме, че библиотека предлага свободен и безплатен достъп до интернет на своите читатели, разполага с голям брой компютри, размножителна техника и квалифицирани специалисти, готови да помогнат, както и с неизчерпаемо количество класифицирана информация. Така че не се колебайте да я посетите.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини