Евгени Минчев си купи жилище в Лондон

Минчев прекарва поравно три седмици тук и три на Острова, където върти бизнес с недвижими имоти и посредничи в сделки между български и британски бизнесмени. По време на последния Руски бал в лондонския хотел „Дорчестър" известният българин бил представен от домакините на заможна рускиня, наследничка на петролен магнат. Евгени и рускинята от еврейски произход бързо се харесали, което станало повод да се виждат повече от обичайното. Честите пътувания на продуцента, и то в първа класа, новите му придобивки и свеж вид говорят за нов стил на живот. Сдържаното му поведение пред камерите и нежеланието да се появява без причина по медиите изглежда говорят, че петролният татко има определени условия.

Бъдещият зет напълно е ограничил изявите си в България, може да бъде видян единствено в най-баровските ресторанти с представители на големия бизнес. Говори се, че Минчев и бъдещият му тъст организират срещи между богати българи и руснаци в Лондон, за да промоцират привлекателни недвижими имоти в България. Нашият източник в Лондон издаде, че двамата подготвят есенен бизнес бал в хотел „Дорчестър", на който български и руски милионери ще вечерят с английските си събратя. Говори се, че Евгени Минчев не случайно е започнал организацията на Руския бал точно преди идването на Путин, и то 12 месеца, преди 2008 да бъде обявена за година на Руската федерация в България.

Той и новата дама на сърцето му вече обитават разкошен апартамент в централната част на Лондон, който е част от малък замък в двора на масонска църква. Внезапно Минчев стана секретар на Ордена на Рицарите Ротисьори в България, датиращ от 13 век. Близо 350-те покани за Втория му Руски бал се продадоха още преди три месеца... Момчето за милиони отново е на върха!

Тази година е специална за известния PR и продуцент. Той ще отпразнува цели 45 години. Да! Точно на толкова става. Макар да изглежда на 30, Евгени не се притеснява да признае годината на раждането си. Напротив, гордее се. До големия купон обаче има доста време (началото на юни).

По стара традиция Минчев ще отпразнува шумно и благотворително празника си. В хотел „Шератон" нашето момче ще посрещне всеки свой гост, който е броил 150 евро за куверт. Както всяка година, така и тази той се отказва от подаръци, а събраните пари ще бъдат дадени за благотворителност. На специалното парти обаче ще стане ясно кой ще бъде подпомогнат и с колко.

Източник: hotnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини