Вече не пея с теб

Бурни страсти сред участниците предизвика „Пей с мен" снощи.

Само за една вечер класирането на двойките се промени няколко пъти, двама от „аматьорите" напуснаха състезанието, а нови двама непрофесионални певци ще се пробват да застанат микрофон до микрофон с известни български изпълнители.

Зрителските оценки разпоредиха дуетът на Маргарита Хранова и Севинч Ибрахим да застане на първо място в класацията тази седмица.

В генералното класиране обаче, т.е сборът от оценките през последните три седмици дуетът на тенора Иво Гюров и Яница е на първо място.

Двата дуета, в които има малки на възраст (и големи на глас) изпълнители също заемат челните места.

Миро и Дивна се смъкнаха до трето, а Десислава и Мелинда са на второ място.

От следващата седмица ще гледаме Кали и Софи Маринова с нови партньори. Двете поп-фолк диви решиха да сменят половинките си.

„На мен ми трябва някой по чака-рака", находчиво отбеляза Софи Маринова. И за да изпълни желанието си, тя си избра Стефани от София.

Стефани също е мъничка – само на 16 години и вероятността да събуди възхищението на зрителите е много голяма, както става с Мелинда и Дивна.

Кали изостави силно притеснения Милен и си избра от 36-те резерви най-възрастния участник.

51-годишният Любен е готов дори да носи клин на дупки (каквото и да означава това), за да отговори на сценичните изисквания на Кали.

Междувременно Камелия Тодорова открито се оплака от ниското ниво на озвучаване на последния концерт и обвини организаторите за лошото си представяне.

Уверение, че всичко ще е наред, Камелия получи от продуцента на предаването Евгени Димитров, а на нас ни остава само да чакаме следващия концерт на дуетите, на който ще чуем любимите им диско-парчета.
Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини