Тотнъм пусна Бербо

Ръководствата на Тотнъм и Манчестър Юнайтед договориха трансфера на Димитър Бербатов, разкриха повечето електронни издания в Англия. Вестниците твърдят, че европейският клубен шампион ще плати 28 милиона паунда за най-добрия футболист на България. Шефовете на двата клуба са стигнали до компромисна цена, след като шефовете на шпорите първоначално искаха 30 милиона за Бербо.

Очаква се в четвъртък сделката да бъде оповестена официално и от двата отбора. Това ще направи Бербатов най-скъпият български футболист в историята и ще го нареди на трето място по покупки на Сър Алекс Фъргюсън след тези на Рио Фърдинанд и Хуан Себастиан Верон. Доказателство за осъществяване на сделката е вчерашния ден, в който шотландецът прекара с изпълнителния директор на клуба Дейвид Гил и разговаря около трансфера на Димитър Бербатов.
Иначе тимът на Хуанде Рамос разби с 8:0 аматьорския Тавернас в първата си проверка на лагера в Испания. Бербатов подаде за два от головете, но не успя да се разпише. Треньорът на лондончани Хуанде Рамос пусна два различни състава във всяко полувреме, а Бербатов попадна в 11-те, които играха след почивката. Новото попълнение Джовани дос Сантос отбеляза първите си две попадения, колкото записаха на сметката си и 20-годишният чешки нападател Томаш Пекхарт и Джейми ОХара. По един гол добавиха Аарън Ленън и Стед Малбранк.

Източник: bgvesti.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини