Румънеца + Енчев + Мария Илиева = изгарящо добра комбинация

Наскоро Румънеца, Енчев и Мария Илиева заснеха видео към общото си парче "Burn" (кадри може да видите тук). Ето какво споделиха те пред нас:

***

Зарекохте се вече да не записвате на български и го направихте - новото ви парче "Burn" е на английски. Смятате ли, че това ще го направи хит или може да ви изиграе лоша шега, все пак живеем в България и някой може да си каже: "Тези пък на какви се правят?"?

Енчев: Българските автори, изпълнители и продуценти понасяме ежедневно лоши шеги. По-лошо не може да стане, а най-голямата шега не е ли, че правим музика на най-неподходящото място във вселената. Тук всеки е срещу всеки и никой нищо не харесва.


Румънеца: И преди сме правили песни на английски език, тази не е първата. При песента ни "Джилиай", мнението на хората беше само положително!

В песента си партнирате с Мария Илиева. Защо избрахте точно нея и как се работи с една от най-талантливите бг певици?

Енчев: Всичко, което правим, е в интерес на феновете и с цел крайният продукт да е добър, затова сме доволни, че крайният продукт е повече от добър и най-важното е хората да го харесат и да се забавляват.

Румънеца: Избрахме Мария, защото гласът й е страхотен.

Мария е и доста красива и харизматична жена. Признайте си, понякога това не ви ли разсейваше?

Енчев: Ние сме професионалисти и никога не смесваме нещата, затова отношенията ни с Мария бяха чисто делови. Представяте ли си, ако не беше така, то с новата ни гърл група - Cacao щеше да стане страшно. Плюс това, аз съм семеен и имам малко момченце и не се занимавам с "глупости".

Румънеца: Както казва Енчев, ние сме професионалисти и не смесваме нещата!

Кого искате да "запалите" с парчето си?

Енчев: Феновете, за нас те винаги са били най-важното и всичко, което правим е за тях, да се забавляват.

Румънеца: Всички...

Наскоро заснехте и клип към песента - "Кремиковци", затворници, полиция, скъпарски коли, готини мадами - какво още трябва да знаем за новото ви видео?

Енчев: Да, благодарение на нашите приятели от "Екометал" се озовахме на най-екзотичното място, на което сме били някога. Разбира се, доколкото познавате Румънеца и Енчев ние сме способни да превърнем и най-изоставеното хале в дискотека и най-обикновеното момиче в Мис България, и най-невзрачната кола в лимузина "Хамър".

Сюжетът е доста холивудски - екшън, скъпи коли, мацки - сега да не решите да се пробвате и в киното, както и други ваши бг и световни колеги?

Енчев: Румънеца доста лента ще изхаби, но сме готови, ако някой ни предложи. В Щатите подобни проекти се правят постоянно, дори саундтраците към филмите се правят от популярни изпълнители, абе има бизнес, а при нас е черно бял български филм с тъжен край!

Румънеца: Да, очаквам предложение за ролята на Уил Смит в "Лоши момчета 3" :)

В клипа вие играете затворници - всичко ли беше само игра или всъщност вие тайно сте лоши момчета?

Енчев: С тези, които не заслужават не сме добри, но който е бил добър към нас, сме приятели завинаги.

Румънеца: След като излязох от затвора, вече съм по-добър :)

Кое беше най-якото нещо по време на снимките и кое най-неприятното. Въобще как се снима такъв мащабен клип, а безспорно и доста скъп?

Енчев: Прави сте, това е най-мащабният и скъп видеоклип, който направихме съвместно "Select Music Media" и "M.I.Productions". Бяха тежки 20-ет часови снимки, много хора, техника, статисти, а аз дори няколко дни след снимките още имах синини по краката от синджирите, бяха много здраво вързани.

След цяла година работа идва и време за почивка. Тази година къде и с кого ще разпускате?

Енчев: В Гърция далеч от суета и фотоапарати със страхотното си семейство.

Румънеца: На моренце с приятели.

***

Имаш общи парчета с Графа, а сега и с Румънеца и Енчев. Какво предпочиташ - двойка или тройка?

Мария Илиева: "Чуваш ли ме" е вторият ни успешен дует с Графа и съм щастлива, че хората го харесват. С удоволствие приех и поканата на Румънеца и Енчев да участвам в техния сингъл "Burn" като гост вокалист, защото песента ми хареса още първия момент, в който я чух. Безспорен летен хит е!

Как беше да работиш с Румънеца и Енчев? Знаем, че те са доста забавни, но какви са когато става въпрос за работа?

Интересни. И не закъсняват за срещи.

Кого искаш да "запалиш" с парчето?

Искам парчето да се хареса на всички хора, които са в лятно парти настроение.

Наскоро заснехте и доста екшън видеоклип към песента. Как протекоха снимките за теб?

За първи път имах удоволствието да работя с режисьора Ники Нанков. Той е изключително търпелив, спокоен и талантлив млад човек. За първи път снимах и в "Кремиковци". Изумена съм от мащаба на този завод, както и от степента на запрашеност, но... изкуството иска жертви, а в този случай те определено си заслужаваха. Визията на видеото е супер и мисля, че достойно може да се нареди сред най-добрите видеа на годината.

Сподели най-якото нещо и най-неприятното, което си спомняш от снимачния ден?

Беше много забавно, времето мина неусетно, защото атмосферата беше по-скоро артистична и наситена с добро настроение, отколкото работна.

След цяла година работа идва и време за почивка. Тази година къде и с кого ще разпускаш?

Едва ли ще имам време за дълга почивка тази година, защото в момента активно подготвяме дебютния албум на първия артист на "Стерео Стая" - Криста, който ще бъде завършен в началото на 2009 година... Но зимна ваканция на топло място с любими хора ми звучи изкушаващо.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини