Бритни отново катери върхове

Година след отчайващото си изпълнение на церемонията на видеомузикалните награди на MTV Бритни Спиърс получи трета номинация за тазгодишните отличия, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Поп звездата, която се опитва да възроди кариерата си, е номинирана за видеоклип на годината за "Piece of Me". Същата песен вече е сред кандидатите за наградата за най-добър женски видеоклип и най-добър клип с поп музика.

Номинациите на Бритни Спиърс са уникални в историята на наградите на MTV, защото нито песента, нито албумът "Blackout", от който е тя, бяха хитове.

Те излязоха миналата година в периода на най-тежката криза на певицата. В категорията за видеоклип на годината са номинирани също "Джонас брадърс" с "Burning up", Крис Браун с "Forever", "Пусикет долс" с "When I Grow Up", и "Тинг тингс" с "Shut up and Let me Go".

В категориятта за видеоклип с рок музика са номинирани "Парамор" за "CrushCrushCrush", "Слипнот" за "Psychosocial", "Линкин парк" за "Shadow of the Day", "Фу файтърс" за "Pretender" и "Фол аут бой" за "Beat it".

Церемонията за връчване на видеомузикалните награди на MTV в Лос Анджелис на 7 септември ще води британският актьор Ръсел Бранд. БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини