Пинк отказва да ражда. Глобалното затопляне й пречи


Снимка: AMY
Онова розовокосо диване, което пропагандираше феминизъм чрез бунтарските си песни, а после взе, че помъдря малко, боядиса косата си черна и възпя по-важни сфери от живота, като например семейните неразбирателства и трагедии, отговори на един дълго задаван от медиите въпрос.

Ще има ли Пинк деца?

Да ви кажем честно, хич не се изненадахме от изказаното й мнение, че "заради глобалното затопляне нямаме нужда от повече хора на планетата".

Вече изрусената Пинк все пак не се отказва да отгледа едно малко същество, но това може да се случи единствено ако осинови такова.

"Не съм сигурна дали имам нужда от собствени деца. Осиновявам кучета, така че какво ми пречи да осиновявам и деца".

Направо ни запрати в тъч линията с това сравнение между кучетата и децата, но всеки има право на лична гледна точка, нали?

По повод музикалните изяви на мис Розова трябва да споменем, че утре вечерта се провеждат Музикалните Видео Награди на MTV и тя ще избухне подобаващо на сцената.

И внимание, освен множеството звезди, които ще пеят идната вечер, се очаква и едно изключително събитие. Самата Бритни Спиърс ще открие 25-годишното издание на наградите. Не знаем как ще се справи с няколко минутния "рецитал", в който Брит ще оповести завръщането си на музикалната сцена, но се надяваме да няма издънки.

Така или иначе ще докладваме за случилото се.
Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини