Операция „чисти ръце“ в леглото

Нямаме никакво намерение да обясняваме за пореден път колко е важно и животоспасяващо да се ползват презервативи.

Всички си го знаете, ползвате си (налииии), да не досаждаме с едно и също.


За съжаление обаче презервативите не са достатъчни за предпазване от развитието на гъбични инфекции и всякакъв сорт други „неразположения", които могат да ви откъснат от света на секса най-малкото за седмица.


В забавленията по двама (че повтаряме секс във всяко изречение), участие взимат не само главните герои, но и разни други помощни средства като пръсти, устни, език, вибриращи или пък не играчки, в разкрепостени случаи – плодове, бучки лед, шоколад и сметана.


И всичко щеше да е много романтично-възбуждащо, ако тези забавления не криеха опасност от гъбична инфекция.


Дори най-елементарната ситуация - вкъщи сте, тя приготвя вечеря, ти й помагаш, поглеждаш я, виждаш колко е секси и я подпираш на кухненската маса, може да й докара много досадна гъбична инфекция.


Защо ли? Защото в бързината и стремежа да не се нарежете на ножовете, не сте се сетили да си измиете ръцете.


Далеч сме от мисълта, че ръцете ви виждат сапун само докато се къпете, но измиването им непосредствено преди да се впуснете да изучавате Дълбоката пещера помагат да влизате в нея пак, и пак...


Не искаме да ви караме да превръщате секса в стерилна процедура, към която се подхожда точно и прецизно след дезинфекция с кислородна вода, а само за 30 секунди да потиснете страстта и да си измиете ръцете.


Сигурни сме, че сте достатъчно свежи, изобретателни и артистични, за да не развалите романтиката със „стой така, отивам да си измия ръцете и те почвам".


За по-любознателните ще кажем, че една гъбична инфекция се лекува около седмица, на мацката й е супер некомфортно през това време, раздразнителна е, сексът е забранен, а ако не се лекува навреме, инфекцията може да причини и безплодие.


И това само защото не си си измил ръцете.
Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини