Елица и Стоян с космическа песен

Елица Тодорова и Стоян Янкулов преставиха новата си песен "Космос" на Летище София Терминал 2. Специален гост е Мирослав Иванов китара, а режисьор на клипа е Васил Стефанов.

Mузиката и текста на песента "Космос" са на Елица и Стоян с характерните за тях етно джаз елементи, барабани и със специфични срички измислени от дуета. За снимките от Хонг Конг Елица поръчва два меча червен и син цвят прототипи на лазерните мечове които са познати от Световната сага Междузвездни войни.

Мечовете са от специална лимитирана серия която вече е изчерпана и е създадена специално за почитателите на фантастичната тематика. В "Космос" дуетът свири не с палки от дърво а със самите лазерни мечове върху барабаните.
Екипът на ежисьора Васил Стефанов изработи специално за снимките декор който наподобява космически кораб. Както и табло и игра с пулове които се задвижват от вътрешната сила на музикантите.

Докато пее Елица е завързана и се върти на специален екстремен уред Спейс тренажор, който се върти и тренира вестигуларният апарат. Орбитронът е уред на който тренират космонафтите непосредствено преди излитане в Космоса.

Ексклузивно клипът ще се върти по MAD TV. Представянето на песента уважиха Лили Червенякова, Арабел Караян, режисьорът Васил Стефанов, Руши Видинлиев, Таня Илиева, Дичо, Марияна Попова, Астор журналисти и приятели нa дуета.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини