Само за жени

И двамата са на по 22 години. Единият е с маслинено тъмна кожа и черни очи, а другият е със сини очи и прилича на викинг.

Мургавият се нарича Клинт Мауро, а синеокият айсберг е Гарет Неф.




Те са супер успешни модели и това лято са рекламни тела на бельото на двама от най-ожесточените конкуренти на модния подиум - Armani и Calvin Klein.

Гарет е американец, роден в някакво затънтено градче. Открит е за модната индустрия съвсем скоро – през 2005 г. И то на летището, където е чакал полета си за почивка в Барбадос.

Тази година бе харесан от Калвин Клайн за лице, не, по-скоро за тяло, на линията бельо на марката за сезон есен/зима 2008/09.

Освен това Гарет е модел на парфюмите на Calvin Кlein. Изобщо CK любимец. Одобряваме и то много.

Гарет е симпатяга. В модната индустрия го харесват много заради устните му. И е сладък, защото му стърчат ушите, ама на него не му пука. Иначе тази година му върви. Снима и колекция пролет/лято 2008 за Бенетон.

Негова пряка конкуренция е мистър Клинт Мауро. Кръстен е на Клинт Истууд. Давай, каубой. Също американец, но с много италианска кръв. Буен тип. Тяло-лице е на линията бельо на Армани пролет/лято 2008 г. По-ни харесва от Дейвид Бекъм в тази роля.

Пада си по баскетбола, високичък – 190 см и е рокаджия. Слуша Blink 182, Green Day, Red Hot Chili Peppers и The Killers. И ние харесваме The Killers. И Red Hot също!
Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини