Ходжсън призна след изпуснатата победа: Може би обърках смените

Селекционерът на Англия Рой Ходжсън пое вината за равенството с Русия. "Трите лъва" водеха с 1:0 на "сборная" до последната минута на добавеното време, но тогава Василий Березуцки с глава изравни и донесе точка на "Сборная".

"Разочарованието е огромно. Една победа с 1:0 би била перфектна. Контролирахме всичко в тези последни 15 минути след нашия гол, но изпуснахме победата за секунди. Възможно е и аз да съм причината със смените, които извърших", каза Ходжсън.

"Рууни излезе, защото беше уморен. Смени го Уилшър, също нападател. Другата ми смяна беше Стърлинг, който тича много цяла мач, а Милнър трябваше малко да затвори играта. Нищо от това не се случи. Като цяло смятам, че играхме добре. По-добро първо полувреме от това не мога да си представя", заяви наставникът на ангичаните.

Голмайсторът за тима му в двубоя Ерик Дайър бе избран за играч на мача, но остана разочарован от крайния резултат.

"Разочарован съм, мисля, че играхме добре през целия мач. Подарихме им равенството, ние трябваше да спечелим, контролирахме мача. В края на краищата добре е, че не загубихме. Мисля, че нивото бе високо. Направихме всичко правилно и контролирахме мача. Нека гледаме напред и да не бързаме с крайните оценки", каза Дайър.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини